Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Vyšlapat Soláň na kole (ať už z Rožnova nebo z Velkých Karlovic) dalo vždy zabrat, ale stojí to určitě za to.

3 0
možnosti
Foto

Valašsko, Javorníky, je krásný kraj. Je to moje srdeční záležitost. V Halenkově - v Dinotici se narodil můj otec. Přiženil se na Slovácko, tam jsem vyrostla, ale na Valšsko se stále vracím. Ze Zlína to není daleko. Díky, pane Nožičko.

2 0
možnosti
Foto

Pěkný výlet, pěkné fotografie.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Chudáčku, za příspěvek. Srdečně Vás zdravím do "země tulipánů".

1 0
možnosti
Foto

R37o54m39a62n 91K22o66z15e86l

25. 8. 2023 21:24

Na Soláni jsem byl několikrát, vyjel si tam autobusem a pak je moc možností pěší turistiky, lze dojít několika způsoby do Velkých Karlovic, do Horní nebo Prostřední Bečvy, do Hutiska-Solance a pak třeba zakončit koupáním ve valašském Balatonu u Nového Hrozenkova. Snad jen úsek směrem na Vsacký Cáb je méně závažný, protože vede převážně lesem a bez mimořádných výhledů.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za připomínku a za upřesnění, vidím, že i Vy milujte tento kraj, Valašsko. My jsme i starší lidé, jezdíme do Velkých Karlovic, navštívíme tam Valašské muzeum, kousek dál a Galerii v přírodě, pak na Soláň, Zvonicu, po zpáteční cestě se zastavíme u vodní nádrže Stanovayv Karolince, ale dnes je iiž most na přehradě uzavřen pro turisty. Ještě jednou díky, pane Romane, za komentář. .

0 0
možnosti
Foto

Mirko, na Soláň autem? To je skoro zneuctění takového místa! 🤣

1 0
možnosti
Foto

Autem jenom k hotelu Čarták. A dál už samozřejmě po svých. Dík y za reakci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 20,68
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik