Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

V35l97a94s27t35a 51N79y61k12o27d60ý84m57o62v97á 1792600450731

Tohle já vůbec neznám, (teda tu práci při zabijačce) jsem z města ... Mám ráda prdelačku, (polévku) Ale obdivuju ty kteří si tu práci dají ...R^

+2/0
doporučit
10.10.2018 14:51

V34o76k61o79u61n 81V82l73a43d81i44m14i31r 8462928919778

Ja vim, po cem tloustnu, ale je to dobre a nehodlam si to odpirat.

Jitrenice a jelita dnes manzelka koupila u reznika z komina ve Strakonicich. Byla docela dobra, nejlepsi co jsem kdy v teto republice jedl. Ja mam ale radeji ta a ty Bavorske. Jitrnice okorenene jalovcem a s minimalmim procentem pekare. A v jelitech misto krup drobounce nakrajeny spek.

+1/0
doporučit
10.10.2018 19:28
Foto

M14i42r97k29a 79P72a93n68t79l48í14k80o48v63á 2543614111963

Zabijačka byla rodinnou událostí - a vždy se při ní dodržovaly zvyklosti a správné technologické postupy. Zapojovali se do ní všichni členové nejbližší rodiny. Po zabíjačce se jelita jitrnice, ovar, droby a zabíjačková omáčka, roznášely dalším rodinám a blízkým sousedům, a oni to zase při jejich zabíjačkách opláceli. Takže v zimě byly doma pořád nějaké zabíjačkové obědy. ;-)Díky za, paní Vlasto, za příspěvek. ;-)R^

+1/0
doporučit
10.10.2018 16:43
Foto

L14i73b28u42š45e 52P77a45l78k66o22v39á 5481633697299

;-DR^domácí je domácí-ale teď před obědem jsem to as radši číst neměla:-/

přesto jste mě pobavila a pokud dnes vynechám oběd tak mi to jen prospěje:-)

+1/0
doporučit
10.10.2018 11:58







Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz