Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I tobě a celé tvé rodině, hlavně pohodu a zdravíčko!R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko, díky za zastavení. Veselé Velikonoce Tobě i Tvojí rodině. :-)

0 0
možnosti
Foto

Požehnané Velikonoce i Vám...

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Vracovský, veselé Velikonoce a hodně zdravíčka Vám přeji. :-)

1 0
možnosti
TG

R^VR^Vážená a milá paní Mirko, přeji Vám a Vaší rodině požehnané velikonoční svátky.

1 0
možnosti
Foto

Já Vám také, pane Tomáši - a také hodně zdraví a jarního sluníčka. A ještě stále plno nápadů, zdařilých kreseb a výborných vtipů.

To ale umíte na 1 s *. ou. Děkuji za příspěvek.;-)

0 0
možnosti
Foto

Když se nepochválím sám... ?

Nezapomeňte na polštářek. ;-D

2 2
možnosti
IL

I39v55a10n14a 62L64a79n31c39e

14. 4. 2022 13:47

Krásné a veselé velikonoce i Vám.:-) Jako dítě jsem velikonoce moc ráda neměla,:-/ většinou byla zima a na chalupě se muselo po zimě vymalovat. :-/Na tom šumavská babička trvala. Takže se stalo, že nám do toho i sněžilo, všude chladno a malovalo se, aby bylo čisto. Každý rok celá chalupa vymalovat...

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za poznámku, a paní Ivanko. Pocházím z Jižní Moravy, ze Slovácka, tam se Velikonoční tradice dodržovaly - a dodržují i dnes. I zde, blízko Valašska, ve Zlíně se ještě dodržují, i když ve městě ne tolik jako na vesnici. Já každý rok před Velikonocemi obarvím vajíčka, aby vnukům a pravnukům měla co rozdávat. Dřív jsem malovala i kraslice, teď raději něco upeču naz zub. Mějte se hezky, zdravím Vás přes hory a doly. ;-)R^a..

0 0
možnosti
Foto

Mirečko, pelargonie určitě ještě schovej před zimou, nejpozději v sobotu, jinak o ně opět přijdeš. Veselé Velikonoce a pohodičku přeji rovněž.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jani, za radu, ale už jsou zase na balkómě. Sleduji počasí a jestli bude v noci mrznout, přikryji je. Přeji ti také pěkné Velikonoce. A díky za příspěvek. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 22,21
  • Průměrná čtenost 719x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik