Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Krásný blog z míst, které má tak ráda. Moc děkuji. V

0 0
možnosti
Foto

Také děkuji, paní Soňo. :-)V

0 0
možnosti
Foto

Valašsko je nádherný kraj, který dal světu tak výrazné osobnosti, jakými jsou - bez ohledu na pořadí - Zuzana Hubeňáková, Karel Trčálek nebo já.

Vyrůstat s tím, že necelých 15 km jedním směrem vyrůstá paní ZH a necelých 20 km jiným směrem pan KT, bylo jedním z faktorů formujících mou nevšední osobnost.

Skoro se mi chce napsat své tradiční: O tom až někdy jindy! Jenže vím, že Maruška Šípková si to bohužel už nepřečte.

2 0
možnosti
Foto

Svatá pravda, pane Ireine... I proto ho tolik chválím... ;-)Díky za komentář. A končím pozdravem my jsme Valši jedna rodina, valašské hory jsou naše u otčina!" R^

0 0
možnosti
Foto

Mirečko, to je nádhera! Bohužel jsem osobně nikdy tu čest neměla. Tento blog mě fakt hodně potěšil, díky moc!!!R^

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, ve valašské obci Velkých Karlovicích, i v jejich okolí, je mnoho k vidění. Kromě známého Karlovského muzea je v Karlovicích starobylá nádherný - památný dřevěný kostel, který byl prý kdysi postaven bez jediného kovového hřebíku. Opodál muzea je unikátní dřevěný skanzen dřevěných staveb (valašské lidové architektury) s množstvím dřevěných soch různých řemeslní, děl valašských řezbářů. Objekt se nazývá Galerie v přírodě. O blízkém kopci Soláni a Zvonici píši ve svém blogu. Ve V. Karlovicích je i známá, stylová dřevěná a hospoda Kyčerka. V prostoru před Karlovským muzeem se v létě koná hodně folklorních akcí, kde účinkují valašské soubory s cimbálovými muzikami. (Ještě o hodně větší a rozsáhlejší je Valašský skanzen v Rožnově pod Radhoštěm, konají se tam i proslulejší akce). Valašsko je nádherný kraj s dobrými a milými lidmi. Doporučuji. :-)V

2 0
možnosti
Foto

Díky za pochvaluu, Honzo... R^

1 0
možnosti
Foto

Valašsko moje zdrávo buď! díky, MirkoV

1 0
možnosti

Krásné, přímo z toho dýchá pohoda, mír a klid... a to mám rádaR^

1 0
možnosti

Hofmanův dům je luxusní!VR^R^V

1 0
možnosti
Foto

Díky, pane Doleele, :-) za poznámku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 22,21
  • Průměrná čtenost 719x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik