Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Druhý řemeslník Vám udělal pěknou koupelnu, ale Vy jste po slovech chvály nezapomněla podotknout, jak Vás obtěžovaly jeho přestávky na svačinky a kafíčko.

Mám jedno pravidlo které ctím, když někomu něco dám, dávám mu to proto, že tomu chci já, tedy ráda a vůbec mi nevadí, že jsem v roli hostitelky. Najezený a spokojený muž je záruka, že se dílo podaří.

0 0
možnosti
Foto

Pokud to ovšem nepřehání... To byste ale musila sama zažít... Buďte klidná, já lakomá nejsem, spíš naopak.;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, Libuško, za nahlédnutí. ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

R^pěkně jste to napsala paní Mirko- já hluboce obdivuji každého kdo ovládá své řemeslo opravdu profesionálněR^

1 0
možnosti
MB

U kolegy Vlka jsem se již vyjádřil - Dodatek k Vám.

Jednoznačně oceňuji Rozumnost odkoupení bytu. Už pratáta vědel, že si má pořídit nějakou Jeskyni! Ustřelování cen - dnes vidíte sama. Na poli řemeslnickém - se vše Neuvěřitelně změnilo! Nové technologie - materiály a hlavně lidé! Není bez zajímavosti, že zahraniční firmy raději sáhly po nezkušeném mládežníkovi - Vychovají si jej samy! Žel, ta bývalá zatíženost - Řemeslník tam žel byla.

Viz - Pan Lorenc, který postavil mnoho vil a RD = Uvezu to naložené kolečko? Dnes je Obrovský přetlak! Socialismus naruby! Obrovský boom výstavby - rekonstrukcí - Opět "Není nic". Dostatek cihel - řemeslníků! Oni jdou od práce - K další práci! Podstatná změna - Již žádná piva, obědy, vykecávání se + Uklidit po sobě! Již Standard ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu... V poslední době jsme si nechali vymalovat byt, a všechno bylo OK. Časy se dnes změnily - k lepšímu, ale vázne u nás výchova nových řemeslníků. Staří "odcházejí", mladí nejsou - a může za to i naěe školství. Malý důraz na výuku mladých řemeslníků a nezájem mladých lidí o učební obory. . Zdá se ale, že si tento hendikep ministerstvo školství již konečně uvědomuje, a hledá nápravu. Díky za příspěvek, pane Bučku. ;-)R^

1 0
možnosti
DV

D87a72v54i21d 41V56l82k

23. 3. 2019 21:56

No jo přesně tak to bylo.Jsi vzpomínám jak sosused stavěl dům a pozval si na sobotu zedníky.Ty zdili a pak jim soused přinesl oběd od manželky.Béleše s marmeládou a fazolovou polívku.Chlapi nafoukli hubu(chtěli maso) umyli vercajk a šli domů. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je fakt, pane Jene... :-)R^

0 0
možnosti
Foto

H17a39n58a 43V81l95k41o88v49á

23. 3. 2019 19:41

V úterý u nás byl pán na myčku.

Koupila jsem ji před šesti lety, tyhle věci kupuji kvalitní, takže nesdílím názor že za 6000 si koupím novou když tahle stála 20 000 a její předchůdkyně stejné značky i typu sloužila 12 let a možná déle (při stěhování jsem ji nechala kupcům bytu...)

Našla jsem ho na internetu, měl dobré recenze ve smyslu že se skutečně snaží opravit....

Rýpal se v myčce asi dvacet minut, potom mi sdělil že je v pořádku, jen musím čistit i plochý filtr o kterém jsem neměla tušení a šel.....

Myslím že o práci nouzi nemá, přestože se prezentuje na internetu jako bloger který píše že "dobrý" řemeslník to nemá zapotřebí.

Nutně mne napadá proč se tedy prezentuje se svým "koupelnovým studiem" onen bloger který to notabene tahá do blogů....

2 0
možnosti
DV

D71a83v56i58d 38V58l42k

23. 3. 2019 21:57

Zase ty Vaše bláboly;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Mirko, to jste ještě měli kliku, že jste nenarazili na "pana Lorence" ze Samoty u lesa;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak to jo, Jeníku... Anebo - ještě líp - Pata a Mata... ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Díky, pane Šiku, za poznámku. R^;-)

1 0
možnosti
Foto

J14a16n 88Š24i82k

23. 3. 2019 18:29

Svatá pravda pravdoucí :-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 719x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik