Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky zapoznámku, paní Dano. I toto je Zlín. :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak toto město znám jinak. Děkuji za osvětu a hezké pohledy.

1 0
možnosti
Foto

R^ Z toho je patrno, jak je užitečné mít nadhled :-). Děkuji za přiblížení města, které osobně bohužel moc neznám.

0 0
možnosti
Foto

Pojedete-li. Zdeňko, zase do Luhačovic, máte možnost je poznat. A také i kousek dál - přes v Vizovice do Javorníků, na Valašsko. Je tam nádherně, zejména teď na jaře. ;-)

0 0
možnosti

Zlín nemá v Česku obdoby, a to materiálně ani duchovně! Ani komunistům se nepodařilo zadupat do země jak uspořádaný zlínský funkcionalistický kolorit, tak duši, kterou městu vdechl zakladatel moderního Zlína - Tomáš Baťa st. Město však musí žít novými výzvami a dneškem, proto nám minulost připomínají budovy, které mají svou filozofii a smysl, jak je pro dnešek i budoucnost skvěle zachytila autorka. Válka a komunizmus podlomily odkaz, nad nímž žasnou znalci i prostí návštěvníci. Nevýhodou dnešního Zlína je fakt, že neměl štěstí na osobnosti, které stály v čele města i kraje a které by tento odkaz dokázaly vrátit a rozvinout. Pokouší se o to UTB, která si za dvacet let vybudovala obdivuhodné, téměř baťovské renomé.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

No vida, já zlínskou rodačkou nejsem, ale přes 50 let v něm žiji, (v jednom z těch červených bloků), a zamilovala jsem si je. Tuctová není, stále je originální. Díky paní Laďko, zdravím Vás. R^;-)

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

J72a60n43a 86M75a64j65o86v71á

21. 4. 2018 16:54

Jee, dneska jsme tam pili kafe :-)

1 0
možnosti
Foto

To je prima,je jaro, zase se tam někdy vypravíme - a také do galerie v 15. budově, v Knihovně F. Bartoše. Díky. 8-oR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 23,40
  • Průměrná čtenost 721x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik